Liderul PSD Suceava: „Vom interveni masiv cu ajutoare in toate localitatile afectate”


Intră acum și în grupul de

Cel mai preţios produs pentru persoanele afectate de inundaţii din judeţ este apa întrucât majoritatea fântânilor sunt colmatate, a declarat duminică preşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, care a arătat că operaţiunea „Cod Roşu” declanşată de către PSD Suceava în urma inundaţiilor catastrofale din judeţ continuă.

Potrivit liderului PSD, până în prezent, social-democraţii suceveni au reuşit să distribuie 50 de tone de apă plată şi minerală, 20.000 de conserve, pâine, făină şi alte bunuri de consum, existând încă o rezervă de zece tone de apă. „Suntem în legătură cu organizaţiile PSD din ţară şi urmează să primim cereale, materiale de construcţii, haine”, a spus Nechifor.

El a adăugat că PSD Suceava a închiriat deja un depozit unde vor fi aduse toate donaţiile, iar unde hainele vor fi sortate şi unde vor fi depozitate şi bunuri de uz casnic care vor fi donate atât de suceveni cât şi de alte persoane din ţară. „Vom interveni masiv cu ajutoare în toate localităţile afectate”, a spus Nechifor.

El a mai spus că din Timiş o echipă de tineri social-democraţi împreună cu membri TSD Suceava ajută sinistraţii să-şi cureţe casele inundate.

Liderul grupului de voluntari din Timiş, Ionuţ Fluş, a spus că 40 de tineri dau o mână de ajutor sucevenilor ale căror locuinţe au fost inundate. El a arătat că luni va ajunge la Suceava, din Timiş, un transport cu 44 de tone de materiale de construcţii şi 15 tone de haine.

Preşedintele PSD Suceava a mai declarat că social-democraţii se implică în refacerea caselor avariate de inundaţii.


Intră acum și în grupul de