PDL-istii suceveni vor distribui sinistratilor ajutoarele trimise de vicepresedintele PDL Cezar Preda


Intră acum și în grupul de

În urma apelului făcut săptămâna trecută parlamentarilor PDL de către vicepreşedintele PDL Cezar Preda, de a se solidariza cu persoanele afectate de inundaţii, trei TIR-uri cu ajutoare au ajuns luni în judeţul Suceava.

Potrivit secretarului general al PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan, transportul a fost trimis de viceliderul democrat-liberal, care a colectat cu sprijinul organizaţiei PDL Buzău 20 de tone de apă şi 40 de tone de alimente, de la cozonac, ciocolată sau biscuiţi la conserve şi alimente de bază. „Aproximativ 1500 de familii sinistrate din judeţ, din mai multe localităţi, vor primi aceste ajutoare. Membri ai PDL Suceava vor distribui aceste ajutoare”, a explicat deputatul Ioan Bălan.

Vicepreşedintele PDL Cezar Preda a făcut, marţi, un apel la parlamentarii PDL să fie solidari cu persoanele afectate de inundaţiile înregistrate în ultimele zile în ţară, în special cu cele din judeţele Suceava, Botoşani şi Bacău, unde apele revărsate au provocat mari distrugeri.

El a spus că a rugat parlamentarii PDL să participe cu ajutoare pentru sprijinirea persoanelor afectate din judeţele unde s-au înregistrat pagube majore în urma inundaţiilor, în special în Suceava, Botoşani şi Bacău. “Este o chestiune de solidaritate”, a spus vicepreşedintele PDL.

Inundaţiile din ultima perioadă au afectat puternic numeroase localităţi din judeţul Suceava, unde 62 de case au fost distruse, alte aproape 5000 de case au fost avariate, sute de persoane au fost evacuate, iar altele izolate.


Intră acum și în grupul de