Actiunea PSD de ajutorare a sinistratilor continua in forta (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Demarată în urmă cu aproximativ o săptămână şi intitulată de social-democraţii suceveni Operaţiunea “Cod roşu”, acţiunea de ajutorare a persoanelor care au avut de suferit de pe urma inundaţiilor înregistrate în judeţul Suceava nu cunoaşte momente de linişte.

În cadrul unei conferinţe de presă susţinute pe parcursul zilei de miercuri la sediul PSD Suceava, vicepreşedintele Ovidiu Milici a ţinut să mulţumească tuturor celor care răspuns apelului la solidaritate şi au sărit în ajutorul persoanelor afectate de viituri. În acelaşi timp, a ţinut să sublinieze că acţiunea de colectare a ajutoarelor continuă pentru că sinistraţii au în continuare mare nevoie de sprijin din partea semenilor.

“Înainte de toate ţinem să le mulţumim sutelor de suceveni pentru gestul lor şi vrem să anunţăm faptul că acţiunea nostră continuă. Necesităţile sunt în continuare foarte mari şi îi rugăm pe toţi sucevenii care pot face un astfel de gest să vină să depună ajutoarele la sediul PSD”, a declarat Ovidiu Milici.

Vicepreşedintele social-democraţilor suceveni a mai adăugat că pe parcursul zilei de miercuri încă un TIR încărcat cu obiecte electrocasnice şi produse de strictă necesitate a plecat către zonele cele mai afectate din jud. De altfel, pe parcursul serii este aşteptat să sosească în Suceava şi un transport important cu ajutoare tocmai din Timişoara. Acesta este format din bunuri casnice şi produse cereale.


Intră acum și în grupul de