Operatiunea „Cod rosu” nu cunoaste momente de liniste (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Operaţiunea demarată de PSD Suceava de ajutorare a persoanelor care au avut de suferit de pe urma inundaţiilor înregistrate în urmă cu trei săptămâni în judeţul nostru se derulează cu motoarele turate la maxim.

Conform declaraţiilor oferite în cadrul ultimei conferinţe de presă susţinută de preşedintele social-democraţilor suceveni, Cătălin Nechifor, în momentul de faţă circa 60 de voluntari din cadrul organizaţiei de tineret din Suceava şi din ţară se află în diferite localităţi unde ajută persoanele aflate în necaz pe bază de voluntariat.

La finele săptămânii trecute, 12 TIR-uri încărcate cu ajutoare strânse din toată ţara au fost deja împărţite în mai multe localităţi afectate de viituri, iar campania continuă.

“Toată energia noastră este canalizată în momentul de faţă pentru ajutarea persoanelor care au pierdut aproape totul în urma inundaţiilor. Încercăm să găsim sprijin în localităţile de la munte pentru a obţine materiale de construcţii din lemn. Alte două TIR-uri cu produse de îmbrăcăminte şi materiale de construcţii, trimise tocmai din Constanţa, au ajuns la Suceava. Vineri urmează să ajungă un TIR cu ajutoare din Harghita şi la începutul săptămânii viitoare vor poposi în judeţul nostru două TIR-uri de la Buzău încărcate cu produse cereale”, a completat Cătălin Nechifor.

Acesta a ţinut să mulţumească tuturor celor care au contribuit cu ajutoare indiferent de cantitatea acestora şi a afirmat că acţiunea “Cod roşu” continuă, urmând ca în cel mai scurt timp să fie repartizate circa 16.000 de litri de apă potabilă şi circa 30 de tone de făină ambalată în saci.


Intră acum și în grupul de