Obiectivul PSD Suceava: 50% + 1 la alegeri (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Obiectivul PSD Suceava pentru perioada următoare este clar stabilit. În cadrul conferinţei de presă susţinute pe parcursul zilei de joi, liderul social-democraţilor suceveni, Cătălin Nechifor, a declarat că ţinta PSD în perioada următoare este câştigarea a jumătate plus unu din numărul voturilor ce vor fi exprimate la viitoarele alegeri.

“Am fost în mai multe localităţi, cu precădere în zona de munte, şi am vorbit cu foarte mulţi locuitori care îşi doresc la conducere, atât la nivel judeţean cât şi la nivel central, un partid serios iar ţinta noastră va fi fără doar şi poate obţinerea a 50% + 1 la viitoarele alegeri”, a declarat Cătălin Nechifor.

El a mai arătat că în urma numeroaselor discuţii pe care le-a avut cu numeroşi oameni în timpul campaniei de strângere de ajutoare pentru sinistraţii din judeţ s-a desprins clar întoarcerea populaţiei către PSD.

“Dorim şi cerem românilor să ne acorde încrederea lor să venim la conducere ca partid responsabil şi să răspundem pentru ceea ce facem” a conchis preşedintele PSD Suceava.


Intră acum și în grupul de