Doi consilieri judeteni ai PDL si-au dat demisia


Intră acum și în grupul de

Consilierii judeţeni ai PDL Suceava, Alexandru Paziuc şi Florin Olaru, au demisionat din Consiliul Judeţean Suceava, din motive declarate a fi de natură „personală”, ei urmând să fie înlocuiţi cu liderul organizaţiei judeţene de femei, Marta Timofeiov şi cu mai tânărul democrat-liberal, Tudor Plăcintă, membru al organizaţiei PDL din Mălini.

Secretarul general al PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan, a declarat presei că cei doi consilieri judeţeni au demisionat din cauză că nu puteau face în acelaşi timp activitatea de bază şi cea de ales judeţean. Secretarul general a mai spus că Florin Olaru, care este un important om de afaceri din judeţ, are o activitate importantă la firmă şi era nevoit să facă eforturi să ajungă la şedinţele CJ, situaţie în care se află şi Alexandru Paziuc, care este directorul Spitalului de Psihiatrie din Câmpulung Moldovenesc şi care are un program zilnic foarte încărcat.

„Ţinând cont că avem în Consiliul Judeţean o majoritate la limită, orice absenţă poate duce la blocarea unor proiecte de hotărâre”, a ţinut să explice Ioan Bălan.
El a arătat că în şedinţa CJ Suceava de marţi vor fi validaţi în funcţiile de consilieri judeţeni doi supleanţi, preşedintele organizaţiei de femei a PDL Suceava, Marta Timofeiov şi Tudor Plăcintă, din cadrul PDL Mălini.

Florin Olaru face parte din ultima gardă de lideri PD locali suceveni, el ocupând ultimul fotoliu de preşedinte al organizaţiei municipale Suceava a PD. După fuziunea cu PLD şi înfiinţarea PDL, funcţia de preşedinte a aparţinut de „jure” şi de „facto” primarului de Suceava, Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de