PSD Suceava vrea sa stranga 50.000 de semnaturi ca sa il dea jos pe Boc de la guvernare (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Parlamentarii social-democrații suceveni au ca misiune pentru această vară să-i convingă pe sucevenii nemulțumiți de actuala guvernare, să semneze listele cu care PSD va depune în luna septembrie, o nouă moțiune de cenzură la adresa actualului Guvern Boc IV. Liderul județean al PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor a declarat miercuri, într-o conferință de presă desfășurată la sediul partidului că aceste semnături sunt extrem de importante pentru social-democrați și mai ales pentru demersul lor de a capota actualul guvern.

Nechifor a prezentat o serie de 10 motive ”dintr-o serie foarte lungă” pentru care actuala guvernare ar trebui să spună adio Palatului Victoria, motive care țin, în opinia liderului social/democrat, de o lipsă crasă de viziune în ce privește managementul economiei și al situației pensionarilor și bugetarilor.

Deputatul sucevean a explicat că misiunea celor din PSD Suceava este de a strânge aproximativ 50.000 de semnături, o cifră care nu i se pare deloc greu de realizat în condițiile în care ”nemulțumirea oamenilor cu privire la modul cum sunt gestionate treburile țării a ajuns la o cotă foarte mare”.

”Așteptăm ca semnăturile sa vină din partea tuturor celor care sunt sătui de Guvernul Boc, s/au săturat de politica de dreapta a lui Traian Băsescu și care vor într-adevăr o alternativă bună pentru România”, a explicat Cătălin Nechifor.

Liderul PSD este convins că la moțiunea pe care o vor depune în sesiunea parlamentară din toamnă vor primi și suportul celor doi parlamentari PDL de Suceava, un senator si un deputat, care ”nu se vor mai lăsa impresionați de presiunile care se fac de către PDL la adresa lor și vor vota în favoarea oamenilor care i-au ales”.


Intră acum și în grupul de