Accidentele de pe Calea Unirii dau fiori reci tinerilor liberali suceveni


Intră acum și în grupul de

Tinerii liberali suceveni i-au solicitat primarului Sucevei, Ion Lungu să efectueze urgent o expertiză tehnică riguroasă pe toată lungimea străzii ”Calea Unirii” din municipiul reședință de județ și adoptarea unor măsuri specifice astfel încât numărul accidentelor rutiere să fie diminuat simțitor.

Liberalii fac acest lucru după ce în ultimele săptămâni s-au înregistrat câteva accidente grave pe Calea Unirii. Liderul Organizației județene Suceava a TNL, Cătălin Onciu a declarat că ”a devenit un adevărat pericol Cale Unirii pentru toți cei care o străbat. Niciodată pe acea arteră nu s-a făcut un studiu a corectitudinii pantelor de fugă, realizate de constructorii drumului”.

Președintele TNL este de părere că nu doar șoferii sunt vinovați de accidentele petrecute ci și modul cum este realizat drumul și i-a solicitat primarului Lungu să nu rămână indiferent față de zecile de vieți care sunt curmate anual în accidente pe Calea Unirii.

Curios este faptul că deși unul dintre cei doi consilieri locali ai PNL Suceava este fostul viceprimar al municipiului reședință de județ, Corneliu Vornicu, acesta nu a făcut nici un gest în CL pentru situația reclamată de tinerii liberali și nici nu a avut vreo inițiativă legislativă în acest sens, deși i-ar fi la îndemână.


Intră acum și în grupul de