FOTO//Afecțiune și cadouri, oferite de PSD Suceava mamelor din centrul protecție mamă-copil din Suceava și seniorilor din centrul Ingvar Kamprad din Siret


Intră acum și în grupul de

În cadrul acțiunii naționale DIN SUFLET PENTRU ROMÂNI, organizația PSD Suceava a oferit zâmbete și cadouri mamelor de la „Centrul de servicii de protecție a cuplului mamă-copil –centrul maternal Suceava” și vârstnicilor de la „Centrul  de Îngrijire Bătrâni Ingvar Kamprad” din Siret.

„Prin această acțiune, socialiștii suceveni au încercat să aducă puțină bucurie în sufletele celor mai greu încercați de viață, considerând că „a dărui” este poate cel mai frumos cadou pe care îl putem face celor de lângă noi. Și asta pentru că niciodată nu dăruim simple cadouri, ci dăruim ceea ce suntem. Iar în pragul sărbătorilor de iarnă, suntem mai atenți, suntem mai buni, suntem mai uniți. Pe lângă toate acestea, a avea grijă de mamele și vârstnicii noștri, reprezintă o dovadă de respect atât față de trecut, cât și față de viitor”, se arată într-un comunicat al organizației PSD Suceava.

Cu această ocazie, Organizația Județeană a PSD Suceava le urează tuturor sucevenilor sărbători fericite și la mulți ani!


Intră acum și în grupul de