Liderul PSD Suceava: „Romania este condusa de o trupa de manelisti” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

„Suntem pregătiţi să dăm afară trupa de manelişti”, a declarat miercuri preşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, care consideră că actuala guvernare este de manelişti, nefiind credibilă nici pe plan intern şi nici internaţional.

„Ţara este condusă de o trupă de manelişti. De Băse Vijelie, Emil Minune şi Elena de la Pleşcoi. O trupă de manelişti cărora le place banul lipit oriunde pe corp”, a spus Nechifor. El a arătat că această grupare de manelişti a încântat poporul că va trăi bine, că vor fi majorate salariile, că vor fi mărite pensiile. „Este o guvernare foarte bine lipită de banul public şi prestează pe scena publică a României şi pe scena internaţională”, a spus liderul PSD Suceava.

El a precizat că în prezent PSD lucrează la programul de guvernare ce va fi prezentat în 16 octombrie. Nechifor a anunţat că vineri, la Suceava, va fi organizată o reuniune regională a departamentului de politici economice şi financiare din PSD care va discuta mai multe aspecte privind măsurile de ieşire de criză, fiind un pas în creionarea programului de guvernare. Liderul PSD a spus că este necesară instalarea unui guvern capabil, coerent, cu un plan sustenabil de scoatere a ţării din criză.

El a arătat că PSD Suceava desfăşoară în prezent campania de strângere de semnături pentru moţiunea populară care este semnată zilnic de sute de persoane din diverse localităţi sucevene. Nechifor a spus că PSD a organizat în judeţ caravana „Dă-i şi tu o lovitură lui Boc”, de strângere de semnături care a început în Suceava, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc şi va continua şi în celelalte oraşe, dar şi în mediul rural. „Oamenii sunt convinşi că demersul opoziţiei, de a instala un guvern cu susţinere puternică după alegeri anticipate, este unul corect”, a spus deputatul PSD.


Intră acum și în grupul de