Liberalii vor sa recupereze electoratul de dreapta din Bucovina (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Liberalii îşi propun să câştige viitoarele alegeri locale şi parlamentare, a declarat joi la Suceava, secretarul general adjunct al PNL, Mihail Bălăşescu.

Potrivit acestuia, PNL are ca obiectiv obţinerea conducerii unui număr de 15 consilii judeţene şi a 20 de primării reşedinţă de judeţ. Totodată, Bălăşescu a arătat că PNL şi-a propus câştigarea Primăriei municipiului Suceava şi a conducerii CJ Suceava, Bucovina fiind o regiune cu electorat profund de dreapta. „Este o obligaţie să recuperăm electoratul de dreapta din Bucovina”, a spus secretarul general adjunct al PNL.

El a mai arătat că la alegerile parlamentare PNL speră să obţină 35-40 la sută din voturi, ceea ce va permite ca liberalii să conducă o coaliţie de guvernare.

Bălăşescu a spus că în prezent PNL are un scor electoral susţinut de sondaje de 28-30 la sută, dar a recunoscut că în mod constant scorul PNL din sondaje a fost superior celui înregistrat la urne în special din cauza lipsei de mobilizare a propriului electorat şi din cauza „lejerităţii tratării chestiunilor organizatorice”. El a arătat că acum se reface reţeaua electorală şi se întocmesc registrele votanţilor, astfel încât la 1 ianuarie 2011 PNL să fie pregătit pentru alegeri. „Vom avea structurile pregătite de alegeri şi toţi candidaţii pregătiţi pentru primării şi consilii locale”, a mai spus secretarul general adjunct al PNL.


Intră acum și în grupul de