Acasă Politica Liberalii vor sa recupereze electoratul de dreapta din Bucovina (VIDEO)

Liberalii vor sa recupereze electoratul de dreapta din Bucovina (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Liberalii îşi propun să câştige viitoarele alegeri locale şi parlamentare, a declarat joi la Suceava, secretarul general adjunct al PNL, Mihail Bălăşescu.

Potrivit acestuia, PNL are ca obiectiv obţinerea conducerii unui număr de 15 consilii judeţene şi a 20 de primării reşedinţă de judeţ. Totodată, Bălăşescu a arătat că PNL şi-a propus câştigarea Primăriei municipiului Suceava şi a conducerii CJ Suceava, Bucovina fiind o regiune cu electorat profund de dreapta. „Este o obligaţie să recuperăm electoratul de dreapta din Bucovina”, a spus secretarul general adjunct al PNL.



El a mai arătat că la alegerile parlamentare PNL speră să obţină 35-40 la sută din voturi, ceea ce va permite ca liberalii să conducă o coaliţie de guvernare.

Bălăşescu a spus că în prezent PNL are un scor electoral susţinut de sondaje de 28-30 la sută, dar a recunoscut că în mod constant scorul PNL din sondaje a fost superior celui înregistrat la urne în special din cauza lipsei de mobilizare a propriului electorat şi din cauza „lejerităţii tratării chestiunilor organizatorice”. El a arătat că acum se reface reţeaua electorală şi se întocmesc registrele votanţilor, astfel încât la 1 ianuarie 2011 PNL să fie pregătit pentru alegeri. „Vom avea structurile pregătite de alegeri şi toţi candidaţii pregătiţi pentru primării şi consilii locale”, a mai spus secretarul general adjunct al PNL.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version