PSD Suceava reclama „amatorismul” lui Gheorghe Flutur in promovarea turismului din judet (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele executiv al PSD Suceava, Ovidiu Donţu, consideră că banii care au fost alocaţi pentru promovarea turismului din judeţ ar trebui redirecţionaţi pentru hrana copiilor orfani sau pentru îngrijirea bătrânilor bolnavi, în condiţiile în care în baza unui chestionar aplicat în zonele Suceviţa, Dorna, Voroneţ, Vama şi Suceava s-a constatat că gradul de ocupare al unităţilor de cazare este în 2010 la jumătate faţă de 2008.

Liderul PSD a apreciat că aceasta dovedeşte amatorismul lui Gheorghe Flutur în promovarea turismului, dar şi că acesta a contribuit, prin prestaţia sa în conducerea partidului de guvernare, la scăderea nivelului de trai al populaţiei care nu-şi mai permite să meargă în vacanţe. „A crezut că turismul poate fi dezvoltat prin chiolhanuri sau prin scris cu oi pe dealuri”, a spus Donţu care a apreciat că pentru suceveni „Gheorghe Flutur este o ţeapă politică”.

El a mai arătat că PSD Suceava a mandatat consilierii judeţeni să obţină informaţii pe care să le prezinte sucevenilor privind „risipa banului public” de la instalarea în funcţie a lui Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de