Eurodeputatul Petru Luhan are o idila cu Tania Budi! Vrea Luhan sa scape de burlacie?


Intră acum și în grupul de

Eurodeputatul PDL de Suceava, Petru Luhan, a fost surprins de fotoreporterii “Libertăţii” pe terasa Tratoria Il Calcio, din faţa hotelului Hilton din Bucureşti, luând masa cu vedeta de televiziune Tania Budi.

Potrivit Libertatea.ro, cei doi s-au întreţinut aproximativ două ore, după care europarlamentarul a condus-o la maşină, el intrând în hotelul în care era cazat.

Gurile rele susţin că între vedetă şi politician ar exista o oarecare relaţie mai strânsă, cei doi întâlnindu-se şi pe Litoral, la Mamaia, unde au fost văzuţi împreună.

Contactat telefonic de reporterii NewsBucovina.ro, Petru Luhan a refuzat să facă vreun comentariu după cele apărute în presa centrală în legătură cu posibila sa relație cu Tania Budi.

Surse din apropierea Taniei Budi susțin însă că Petru Luhan apreciază ”frumusețea, ambiția și felul de a fi al Taniei Budi” și că nu este exclus ca relația dintre cei doi să avanseze și în scurt timp să fie oficializată.

Petru Luhan este europarlamentar din anul 2009, pe listele PDL, după ce a deținut funcția de administrator public al județului Suceava timp de un an.

El are 33 de ani și a mai avut o serie de ”încercări” pe latura sentimentală, ultima dintre ele cu o italiancă.

Foto www.libertatea.ro


Intră acum și în grupul de