Presa, aliat al PSD


Intră acum și în grupul de

„Este extrem de periculos ce fac Traian Băsescu şi cei din PDL care vor să limiteze dreptul la exprimare”, a avertizat joi preşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, în cadrul Şcolii de vară organizată de PSD la Gura Humorului.

Liderul social-democrat le-a spus tinerilor din PSD Suceava că presa este extrem de importantă pentru democraţie, dar că actuala putere încearcă să limiteze puterea de exprimare a presei. „Se încearcă acum ca presa să fie limitată ca exprimare”, a atras atenţia Nechifor, care a arătat că actuala putere doreşte să controleze presa prin includerea acesteia ca risc la securitatea României în Strategia naţională de apărare.

Preşedintele PSD Suceava a mai arătat că inclusiv modul în care a fost modificat Codul muncii privind contribuţiile pentru veniturile de natură profesională a fost gândit iniţial tot pentru a şicana presa. El le-a spus mai participanţilor la Şcoala de vară că pentru PSD presa este un aliat şi acum, în opoziţie cât şi când va prelua guvernarea.


Intră acum și în grupul de