Liberalii suceveni vor colabora cu PSD doar punctual


Intră acum și în grupul de

Dacă la nivel naţional PNL va colabora cu PSD, la grupurile parlamentare unde vor vota împreună moţiunea de cenzură, la nivel local colaborarea va fi doar una punctuală pentru interesul cetăţenilor, a declarat joi liderul PNL Suceava, Ştefan Alexandru Băişanu. „Nu trebuie să uităm cine este PSD, ce a făcut PSD în perioada anterioară. Nu poate exista o prietenie cu aceşti oameni cu aceleaşi metehne ca în trecut”, a subliniat preşedintele liberalilor suceveni.

Potrivit acestuia, PSD, dar şi PDL, provin din acelaşi filon al FSN, sunt tributare statului asistenţial, cu funcţie de „pomanagiu” şi au lăsat în urma guvernărilor în care s-au implicat „urme ale incompetenţei”. Băişanu a spus că şi PSD şi PDL sunt tributare clientelei politice care poate fi alimentată doar din buzunarul cetăţeanului. „Cele două partide nu doresc schimbarea acestui tip de stat”, susţine liderul PNL Suceava.

El a mai precizat că PNL Suceava va primi în partid membri ai PDL care sunt de dreapta, dar că vor fi şi persoane neagreate, dintre cele care au plecat din PNL şi au adus grave prejudicii organizaţiei liberale. „Nu vom primi en-gros membri de la PDL”, a menţionat Băişanu, care a recunoscut că a discutat cu mai mulţi membri ai PDL care şi-au exprimat intenţia de a intra în PNL.


Intră acum și în grupul de