Compania ROMGAZ pune umarul serios la reconstructia judetului Suceava


Intră acum și în grupul de

Compania ROMGAZ a donat suma de aproximativ 42 de miliarde de lei vechi, bani ce sunt destinai persoanelor din judeţul Suceava care au avut de suferit serios de pe urma inundaţiilor din luna iunie a acestui an.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, cel care a făcut anunţul acesta, a mai spus în cursul zilei de miercuri că din banii primiţi de la ROMGAZ, un număr de 150 de familii, ale căror case au fost distruse total de ape, vor primi câte 50 de milioane de lei vechi, iar la alte peste 1.100 de familii, ale căror locuinţe au fost avariate, va primi câte 25 de milioane de lei vechi.

Gheorghe Flutur a ţinut să menţioneze şi faptul că tot din banii donaţi de către companie un număr de 9 familii din localităţile Zamostea şi Zvoriştea care au rămas fără case după inundaţii şi îşi vor construi noile locuinţe pe alte amplasamente vor beneficia de câte 300 de milioane de lei vechi.

şeful executivului judeţean sucevean a mai spus că ROMGAZ a donat încă 20 de miliarde pentru refacerea infrastructurii calamitate şi a adăugat că cei mai mulţi bani vor fi utilizaţi pentru refacerea podului de la Dragomirna.


Intră acum și în grupul de