Catalin Nechifor ii da lui Orest Onofrei cu programul de guvernare peste nas (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele organzaţiei judeţene Suceava a PSD, deputatul Cătălin Nechifor i-a atras atenţia senatorului PDL de Suceava, Orest Onofrei, că ar trebui să fie mult mai îngrijorat că Guvernul PDL pe care îl susţine a dus România în prăpastie şi mai puţin de faptul că PSD nu şi-a făcut public programul de scoatere a ţării din criză.

Deputatul Nechifor a declarat, luni, într-o conferinţă de presă că senatorul PDL Orest Onofrei, s-a arătat în ultima vreme mult mai preocupat de agenda de lucru a PSD şi de programul de guvernare al social-democraţilor, în loc să fie îngrijorat că Guvernul PDL „a dus România în prăpastie” şi că românii nu trăiesc bine aşa cum li s-a promis.

Liderul PSD a mai arătat că senatorul Onofrei ar fi trebuit să vadă de ce PDL nu pune în practică măsurile din programul de guvernare ce prevăd asigurarea unui climat economic stabil, păstrarea şi crearea de noi locuri de muncă, sau un control viguros al cheltuirii banului public şi buget multianual. „Nici un obiectiv din programul de guvernare PDL nu a fost pus în practică pentru că acum avem salarii tăiate, zeci de mii de lucrători trimişi în şomaj. Ghinionul României este guvernarea de dreapta”, a explicat deputatul sucevean social-democrat. El a mai spus că guvernările de dreapta şi cea din 1996-2000 şi cea actuală „au întors România din drum”.

Cătălin Nechifor a mai precizat că PSD a reuşit să realizeze creştere economică după guvernarea CDR şi va reuşi să rezolve problemele ţării şi după guvernarea actuală şi că în prezent programul de guvernare al PSD este în stadiul de fundamentare, urmând să fie înglobate şi idei sau propuneri venite din partea departamentelor din PSD Suceava.

El a menţionat că tot mai multe persoane doresc ca actualul guvern să fie demis şi a precizat că PSD Suceava a strâns până la 1 septembrie 50.000 de semnături pentru moţiunea de cenzură împotriva guvernului şi că mai sunt suceveni care doresc să semneze ca actualul guvern să fie demis.

Reamintim că prim-vicepreşedintele PDL Suceava, senatorul Orest Onofrei, apreciază că PSD nu prezintă încă programul de guvernare şi aşteaptă luna octombrie pentru că actuala conducere oscilează dacă să aleagă între modelul lui Fidel Castro, al lui Che Gevara, Lenin sau Mao Zedong.


Intră acum și în grupul de