Orest Onofrei le cere PSD-istilor sa nu se ascunda dupa BUNICUTA

Prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene Suceava a PDL Suceava, senatorul Orest Onofrei, le-a atras atenţia celor din PSD că nu sunt conştienţi de importanţa promisiunilor pe care le fac către electorat. Onofrei este de părere că în ceea ce priveşte Legea unitară a pensiilor, PSD are faţă de electorat un comportament de bunicuţă în relaţia cu nepoţii şi promite mai mult decât pot oferi părinţii.

Senatorul Onofrei a constatat că în ultima perioadă social-democraţii au reuşit performanţa de a inventa parlamentarismul de hol pentru că la decizii importante care se adoptă în Parlament, parlamentarii social-democraţi părăsesc sala de şedinţă şi se manifestă vehement pe holuri şi la televiziuni.

„Este o formă de laşitate politică”, a ţinut să remarce senatorul sucevean care a mai adăugat că în acest fel s-au manifestat deputaţii PSD la dezbaterea Legii unitare a pensiilor unde, în loc să-şi susţină punctele de vedere, au preferat să părăsească sala, ameninţând cu atacul legii la Curtea Constituţională.

Parlamentarul sucevean consideră că PSD a făcut o gafă politică de proporţii când a părăsit sala la votarea unei legi ce face parte din arsenalul politic al formaţiunii social-democrate ,privind protecţia socială.

Orest Onofrei a mai ţinut să sublinieze şi faptul că PSD are faţă de electorat un comportament de bunicuţă faţă de nepoţi care este probabil, „o lecţie învăţată de la Bunicuţa”, dar că nu se poate să promiţi nepoţilor mai mult decât părinţii pot să ofere.

El a mai arătat că PSD nu se poate disculpa de postura de apărător al pensiilor speciale şi a pensiilor obţinute pe alte criterii decât contribuţia, a pensiilor obţinute abuziv pentru invaliditate şi pensionare anticipată, dar şi al pensiilor speciale, inclusiv ale parlamentarilor.

Din punctul de vedere al senatorului de Suceava este greu de explicat cum PSD se opune majorării vârstei de pensionare mai ales că, în opinia parlamentarului sucevean fiecare om în prag de pensie doreşte să-şi continue activitatea cât mai mult. Senatorul PDL a subliniat că noua lege a pensiilor va aduce pensii corecte după munca prestată de fiecare, pensii decente şi sigure şi pensii sigure pentru generaţiile următoare.

loading...