PNL Suceava a deschis drumul spre presedintia partidului pentru fostul lider PRM, Ilie Nita (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Secretarul coordonator al PNL Suceava, Viorel Mihăescu, a anunțat că organizația este pe ultima sută de metri în ce privește organizarea alegerilor la nivelul organizației municipale Suceava.

Mihăescu a spus că s-au definitivat alegerile la nivelul organizațiilor pe secții de votare și că până la finele lunii vor termina și cu secțiile de cartier.

”Învităm membrii PNL Suceava să participe la Adunarea generală Extraordinară a PNL care va avea loc pe 10 octombrie și să își dea votul pentru persoana pe care o vor considera cea mai potrivită pentru acest post cât și pentru cele de vicepreşedinte. Liberalii interesați să își depună candidaturile pentru preşedinte o pot face începând cu 1 octombrie. Condițiile sunt de a avea cotizația la zi și să fi participat la toate acțiunile partidului și să aibă o vechime de cel puțin 6 luni în partid”, a declarat Viorel Mihăescu.

PNL e condus acum, interimar, de fostul lider PRM, Ilie Niță, care a preluat fotoliul de preşedinte de la Vasile Mocanu, care la rândul său a fost președinte cu caracter interimar, înlocuindu-l pe Mihai Steiciuc. Acesta din urmă a fost mazilit din partid de echipa lui Alexandru Băișanu.


Intră acum și în grupul de