Batrana accidentata grav pe trecere de pietoni de o masina ce mergea cu spatele


Intră acum și în grupul de

O bătrână a ajuns la spital cu fracturi după ce o maşină a accidentat-o în timp ce traversa strada pe trecere de pietoni. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, la orele 11.00, la Poliţia municipiului Suceava s-a prezentat O. Aspazia în vârstă de 78 ani, localnică, care a sesizat faptul că la 26.08.2010 a fost victima unui accident de circulaţie produs pe str. Petru Rares din localitate, al cărui autor a părăsit locul faptei.

Poliţiştii au demarat verificările stabilind că la 26.08.2010, în jurul orelor 11.00, bătrâna s-a angajat în traversarea str. Ciprian Porumbescu din municipiul Suceava, pe trecerea de pietoni şi când a ajuns pe marginea acesteia, a fost lovită de un autoturism ce circula cu spatele.

După producerea accidentului, din autoturismul implicat a coborât conducătorul auto însoţit de o femeie, care i-au dat un număr de telefon, apoi au transportat-o la domiciliu.

Acesta a rămas la domiciliu până în jurul orelor 17.00, când a început să se simtă rău şi ulterior s-a prezentat la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost examinată medical stabilindu-se diagnosticul „fractură cu deplasare epifiză distală radius şi antebraţ stâng” necesitând pentru vindecare 50-55 zile, dar femeia nu a dorit să rămână internată.

O. Aspazia a fost examinată medico-legal, iar din discuţiile cu medicul legist care a examinat-o, a rezultat că leziunile se puteau produce şi în cadrul unui accident de circulaţie, dar şi ca urmare a autoaccidentarii.

Lucrători din cadrul Biroului Rutier continuă cercetările.


Intră acum și în grupul de