Nechifor vrea sa stie daca Basescu era baut cand a facut afirmatiile despre Ponta (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Liderul social-democraţilor suceveni, deputatul Cătălin Nechifor, consideră că şeful statului, Traian Băsescu, trebuie să răspundă dacă era sau nu băut atunci când într-o emisiune televizată a vorbit despre preşedintele PSD, Victor Ponta sau despre frauda la legea pensiilor din Parlament.

„Băsescu trebuie să explice dacă era băut sau nu”, a spus Nechifor joi, într-o conferinţă de presă, adăugând că preşedintele României a recunoscut în cadrul unei întâlniri restrânse că, în trecut, ar fi putut lua unele decizii în stare de ebrietate.

Potrivit preşedintelui PSD Suceava, Traian Băsescu încearcă să abată atenţia de la problemele adevărate din ţară şi să estompeze scandalul legat de frauda la legea pensiilor. El a mai declarat că PSD, atât când a fost la guvernare cât şi din opoziţie, a susţinut şi a reuşit să crească pensiile şi că are în vedere acelaşi lucru şi pe viitor. „PDL neagă realitatea văzută de toţi. Roberta Anastase, Emil Boc, Traian Băsescu neagă că în România situaţia este maro şi spun că e portocalie”, a spus Nechifor.

Preşedintele PSD Suceava a mai spus că atacurile lui Traian Băsescu la adresa PSD dovedesc că acesta este în situaţia unui înecat care este dispus să tragă după el pe toată lumea pentru a se salva. El consideră că singura şansă pentru Traian Băsescu este să nu promulge legea pensiilor şi să forţeze o decizie rapidă a justiţiei în cazul lui Sever Voinescu şi Roberta Anastase.

Preşedintele Băsescu a declarat, miercuri seară, la B1 Tv, că actualul lider al PSD Victor Ponta “a venit preş” la el în birou, în 2008, întrebând dacă l-ar putea sprijini la alegerile pentru Primaria Capitalei şi că discuta înainte de alegerile din PSD un portofoliu de ministru prin ieşirea din partid.


Intră acum și în grupul de