PSD-istii suceveni si-au dat votul pentru suspendarea lui Traian Basescu (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Aproximativ 700 de PSD-işti au participat vineri, la Liga Aleşilor Locali din judeţ, unde s-a votat în unanimitate susţinerea demersului de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu şi desfiinţarea dictaturii politice instaurate de PDL.

Preşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat că PSD trebuie să revină la guvernare pentru ca ţara să iasă din criza economică, socială şi morală în care a fost adusă de guvernările de dreapta. El a spus că sub guvernarea Băsescu-Boc s-a ajuns la un genocid social şi că lipsa de bani va face ca tot mai mulţi români să iasă în stradă.

Liderul social-democrat consideră că situaţia aceasta nu mai poate continua şi că PSD trebuie să revină la guvernare pentru că a dovedit că poate scoate ţara din criză. „Am mai preluat România într-o situaţie gravă tot după o guvernare de dreapta. Avem programe, avem soluţii pentru a scoate ţara din criză”, a spus Nechifor. El a spus că în acelaşi timp guvernarea actuală a instaurat dictatura politică. „Niciodată în istoria României nu a fost o asemenea prigoană politică. Oamenii noştri sunt călcaţi în picioare şi li se refuză un loc de muncă”, a spus Nechifor.

Preşedintele PSD Suceava a arătat că mesajul care trebuie transmis de la Suceava este pentru suspendarea lui Traian Băsescu. „Este singura şansă pentru desfiinţarea dictaturii politice instaurate de PDL”, a spus Nechifor.

El a arătat că PSD trebuie să se organizeze foarte bine pentru a câştiga viitoarele alegeri. „Furtul voturilor a fost legiferat de PDL în Parlamentul României. La viitoarele alegeri însă nu va mai putea fura pentru că PSD este preferatul electoratului”, a spus liderul PSD Suceava. El a arătat că „adevărata armată a PSD Suceava” sunt membrii organizaţiei judeţene şi aleşii locali care vor acţiona pentru ca social-democraţii să câştige alegerile pentru a prelua guvernarea.

„M-am săturat să tot pierdem. Cred că alegerile care vor veni, fie anticipate, locale sau prezidenţiale, vor face din PSD partidul câştigător”, a spus Nechifor.
El a arătat că pentru pregătirea alegerilor, până la 1 ianuarie 2011, organizaţia îşi va fixa obiectivele politice şi candidaţii în alegeri. „Vreau să ştim pe cine ne bazăm şi cine candidează din partea PSD”, a spus Nechifor.

Prezentă la această întrunire, europarlamentarul PSD Rovana Plumb, a spus că social-democraţii trebuie să fie uniţi astfel încât regimul anarho-feudal patronat de Traian Băsescu şi Emil Boc să fie curmat. Ea a arătat că lipsa absorbţiei fondurilor europene a fost generată de clientelismul regimului Băsescu-Boc. „Vreau să le spun şefilor PDL care desenează cu oi pe dealuri să înceteze pentru că vom veghea de la Bruxelles ca fondurile europene să fie corect absorbite”, a spus Rovana Plumb.


Intră acum și în grupul de