UNPR Suceava are un nou presedinte in persoana Catalinei Vartic


Intră acum și în grupul de

Cătălina Vartic este de duminică noul preşedinte al organizaţiei judeţene Suceava a Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR) ea fiind aleasă cu 151 de voturi pentru şi 7 voturi împotrivă în cadrul primei şedinţe de alegeri ale acestui partid de la înfinţarea sa. Vartic, care conduce Oficiul Registrului Comerţului Român, filiala Suceava, este una dintre cele mai noi şi mai promiţătoare figuri politice de pe eşicherul politic sucevean iar echipa cu care aceasta pleacă la drum este una formată în special din tineri sau din personalităţi sucevene care au confirmat în luptele politice de până acum.

Desfăşurate la Conacul Domnesc, alegerile la UNPR Suceava s-au desfăşurat sub tonul seriozităţii totale, dat în special de oaspeţii de la Bucureşti printre care s-au numărat ministrul Gabriel Oprea (preşedinte executiv al UNPR), Cristian Diaconescu (preşedinte de onoare), Şerban Mihăilescu şi Liviu Câmpanu. Deli aflată la prima incursiune într-o astfel de misiune, tânăra Cătălina Vartic a ştiut să facă faţă provocării şi a reuşit să coordoneze de asemenea manieră lucrările în aşa fel încât acestea să poată fi declarate la final a fi un succes.

Votul celor prezenţi în sală a dat funcţiile de vicepreşedinţi ai organizaţiei judeţene următorilor: Drăgan Arald Gabriel, Ghenghea Liana, Gheorţu Larisa, Iluţ Iliuţă, Macovei Adrian, STEICIUC AUREL MIHAI, TUDORICI OVIDIU, Ursu Răzvan şi Vieru Adrian. Secretar al organizaţiei a fost desemnat Florin Marciuc iar trezorier Cristina Vieru.

Proaspătul preşedinte a declarat imediat după alegeri că preocuparea principală a echipei de conducere va fi înfiiţarea de organizaţii în toate oraşele şi comunele din judeţ şi desemnarea în paralele a candidaţilor pentru alegerile din 2012. Ca ţintă pentru alegerile viitoare Cătălina Vartic a anunţat cel puţin 20 % din voturile electoratului.


Intră acum și în grupul de