Mirza isi mentine acuzatiile cum ca „tata-mare al traficului cu tigari este din PDL” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

„Cum să le spun celor de la PDL numele că doar e tot al lor”, a declarat joi senatorul PSD de Suceava, Gavril Mîrza, făcând referire la faptul că senatorul Orest Onofrei i-a cerut să dea publicităţii numele celor implicaţi în traficul cu ţigări la graniţa cu Ucraina.

Mîrza a spus într-o conferinţă de presă că îşi menţine afirmaţiile potrivit cărora tata-mare al traficului cu ţigări este din PDL şi că informaţiile pe care le are le-a primit din partea unor persoane şi că se aşteaptă ca cineva să se autosesizeze în urma declaraţiilor lui. „Cei abilitaţi instituţional să verifice aceste informaţii”, a spus parlamentarul social-democrat.

Senatorul PDL de Suceava Orest Onofrei a cerut, duminică, senatorului PSD Gavril Mîrza să facă publice datele pe care le deţine despre traficul cu ţigări la graniţa cu Ucraina pentru că altfel acestea afectează procesul de aderare la Spaţiul Schengen. Onofrei a spus că, în ultimii doi ani, senatorul Gavril Mîrza a afirmat de mai multe ori că ştie că traficul cu ţigări de la frontiera cu Ucraina este patronat de persoane din PDL, atât din judeţul Suceava, cât şi de la centru. “Gavril Mîrza ar trebui să facă publice numele persoanelor respective care să fie apoi verificate. În caz contrar, el riscă să fie anchetat ori pentru tăinuire ori pentru denunţ calomnios”, a spus Onofrei.


Intră acum și în grupul de