Senatorul Gavril Mirza: „Boc va fi compromis politic definitiv” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

„După scoaterea lui Blaga din Guvern, calea lui Traian Băsescu de a scăpa de Boc ca premier este mult mai simplă”, a apreciat joi senatorul PSD de Suceava, Gavril Mîrza, care consideră că „Boc va fi compromis politic definitiv” şi că acesta mai este menţinut „în curtea guvernului” pentru că mai poate încasa.

Parlamentarul social-democrat a spus într-o conferinţă de presă, că la momentul remanierii actualului guvern, preşedintele Traian Băsescu şi-a dorit înlocuirea premierului. „A fost dorinţa expresă, dar nu a putut să o realizeze pentru că Boc nu a vrut să cedeze”, a afirmat senatorul PSD.

Mîrza a mai arătat că din informaţiile pe care le are, vizita lui Emil Boc în SUA la ONU a avut şi un alt scop, să-şi găsească un loc de muncă. El consideră că planul de a menţine actualul guvern până în primăvară va eşua din cauza luptelor interne din PDL. „Gruparea BVB a pierdut în faţa lui Udrea Tabăra lui Udrea a câştigat teren şi probabil că Udrea va deveni lider PDL sau chiar prim ministru. E visul lor”, a conchis senatorul PSD.


Intră acum și în grupul de