Elena Udrea la Suceava: “Dam startul campaniei electorale” (VIDEO)

PDL dă startul campaniei electorale, a declarat ministrul Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea, duminică, la Suceava, la şedinţa Colegiului Judeţean de Coordonare al PDL Suceava, la care a fost aleasă conducerea organizaţiei.

“Tonul care se dă azi la Suceava trebuie continuat. Dăm startul campaniei electorale, chiar dacă aceasta începe cu alegerile interne, care strâng echipa, fixează liderii şi priorităţile. Guvernul Emil Boc face ce trebuie”, a declarat Elena Udrea.

Ea le-a spus participanţilor la şedinţa Colegiului Judeţean de Coordonare al PDL Suceava, la care au fost prezenţi mai mulţi miniştri, aproximativ o mie de delegaţi din organizaţiile din judeţ şi liderii organizaţiilor PDL din judeţele Moldovei, că trebuie să aibă curaj să stea de vorbă cu oamenii, susţinând că tot ceea ce face PDL face “pentru a scoate România din criză”.

Elena Udrea i-a atacat apoi pe liderii PSD şi PNL. “Liderilor PSD şi PNL mai mult de o suspendare nu le poate coace mintea. Ăsta este cântecul lor pe care îl cântă împreună la televiziunile mogulilor. De data asta însă, nu mai au pârghiile din 2007”, a spus Udrea.

La rândul său, ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, care a participat şi ea la şedinţa PDL Suceava, a afirmat că membrii partidului trebuie să fie solidari cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase. “Să ne uităm mai puţin la televizor şi să muncim în echipă. Trebuie să fim solidari cu preşedinta Camerei Deputaţilor, să facem ceea ce trebuie”, a spus Boagiu.

loading...