Raluca Turcan: „Suspendacii, o mare problema a Romaniei” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan a participat duminică, la şedinţa Colegiului Judeţean de Coordonare al PDL Suceava, la care a fost aleasă conducerea PDL Suceava şi a declarat că Gheorghe Flutur a reuşit “să lepede Suceava de roşu”. “Flutur a reuşit să lepede Suceava de roşu.

Îmi amintesc dominaţia roşie de aici. România, în momentul de faţă, pare să fie dominată de o mare problemă şi problema asta se numeşte apariţia suspendacilor. Ce sunt suspendacii? Sunt nişte oameni trişti care nu se mai pot bucura de viaţă şi care toată ziua se gândesc cum să-l suspende pe preşedintele României. Problemele acestor suspendaci sunt agravate de privitul la televizor”, a declarat Turcan.

Ea a susţinut că şedinţele suspendacilor seamănă cu cele ale alcoolicilor anonimi: “Şedinţele acestor suspendaci seamănă cu şedinţele alcoolicilor anonimi. Adică vine domnul Victor Ponta şi spune: «eu sunt Victor Ponta şi sunt suspendac». «Bună, Victor. Eu sunt Crin şi sunt şi eu suspendac». De acolo mai apare şi Mirciulică şi spune: «eu sunt Mirciulică şi sunt şi eu suspendac, decât că am pierdut alegerile». De trei ani nu au mai suspendat pe nimeni”.

Turcan i s-a adresat apoi premierului Emil Boc, prezent şi el la şedinţa PDL Suceava, spunându-i: “Mă gândeam, domnule prim-ministru, poate că ar trebui să gândim un program guvernamental pentru aceşti suspendaci, cum ar fi «adoptă un suspendac»”.

Raluca Turcan a susţinut, în continuare, că “suspendacii trebuie să vadă că problemele românilor sunt altele decât orgoliile lor rănite”, ea afirmând că
Victor. Ponta “îşi conduce partidul în proiecte ancorate în trecut” şi “flutură
simboluri comuniste”.


Intră acum și în grupul de