Boc sustine ca PDL a avut “nesansa” sa preia guvernarea in cea mai grea perioada din ultimii 60 de ani (VIDEO)

În cadrul şedinţei de duminică a Colegiului Judeţean de Coordonare al PDL Suceava, în urma căreia a fost aleasă conducerea Organizaţiei Judeţene a PDL Suceava, premierul Emil Boc a cerut solidaritate în partid şi ca “spiritul de la Suceava să fie în toate organizaţiile PDL”. “Cred cu sinceritate că 2012 va fi anul PDL pentru că facem ceea ce trebuie şi vom câştiga şi alegerile locale, şi parlamentare”, a declarat primul ministru.

Boc a susţinut la Suceava, că PDL a avut “neşanşa” să preia guvernarea în cea mai grea perioadă din ultimii 60 de ani. “În loc să luăm o ţară cu bani puşi deoparte, am luat un deficit de 5,2 la sută”, a spus Boc.

El a afirmat că preocuparea majoră a Guvernului este direcţionarea banilor spre investiţii şi dezvoltare şi spre crearea de noi locuri de muncă.
“Să ne facem ordine în ogradă şi să eliminăm abuzurile. Vom culege, ca ţară şi ca partid, rezultatele muncii noastre de acum. Important este să nu facem paşi înapoi. În 2012 vom avea o creştere economică sănătoasă”, a declarat premierul.

El a susţinut că în 2011 creşterea economică va fi de 1,52 la sută şi va fi
consolidată în 2012. “Atunci, le vom putea spune românilor că i-am trecut prin această furtună teribilă. Mai avem nevoie să trecem aceste luni grele din 2010”, a afirmat Emil Boc El le-a mai spus participanţilor la şedinţa PDL Suceava că opoziţia oferă glume şi bancuri, neavând un program credibil.

De asemenea, Emil Boc a acuzat Guvernul Tăriceanu că a sacrificat viitorul
României. “Guvernul Tăriceanu, şantajat de PSD, a sacrificat viitorul economic al României”, a adăugat Boc. Totodată, premierul a criticat impozitarea progresivă, arătând că aceasta descurajează munca şi subliniind că “întotdeauna politicile PSD au încurajat nemunca”.

loading...