Deputatul Eugen Bejinariu: „Voi propune colegilor sa facem cinci grupuri de independenti”


Intră acum și în grupul de

Înfiinţarea a cinci grupuri de independenţi formate din deputaţi PSD care să solicite locuri în Biroul Permanent şi în comisii. Asta va propune în partid deputatul PSD de Suceava, Eugen Bejinariu, după ce Camera Deputaţilor a aprobat, marţi, în absenţa parlamentarilor PSD şi PNL, două hotărâri pentru constituirea grupului independenţilor.

„Voi propune colegilor să facem cinci grupuri de independenţi să cerem apoi locuri în Biroul Permanent, în Comisia de regulament şi funcţii de vicepreşedinte”, a declarat miercuri Bejinariu.

Deputatul PDL Cezar Preda a declarat, marţi, că votul dat de Camera Deputaţilor pentru modificarea regulamentului astfel încât să permită constituirea grupului independenţilor dovedeşte că actualul Guvern are susţinere parlamentară şi acest lucru nu poate fi contestat. Preda a spus că opoziţia va încerca să împiedice Guvernul să facă ce trebuie.

Deputatul PSD Aura Vasile a declarat, însă, că, prin modificarea Regulamentului în sensul de a permite constituirea grupului independenţilor şi intrarea lor în Biroul Permanent, PDL a “călcat în picioare democraţia” şi a încălcat Constituţia.


Intră acum și în grupul de