Delegația PMP la Congresul PPE de la Rotterdam este condusă de Eugen Tomac: Europa are nevoie de acțiuni imediate și ferme care să protejeze cetățenii săi de noile provocări generate de războiul absurd declanșat de Putin.


Intră acum și în grupul de

Europarlamentarul Eugen Tomac conduce la Rotterdam delegația PMP la Congresul PPE, cea mai mare formațiune politică din UE, care l-a reales pe Manfred Weber în funcția de președinte al formațiunii.

„Reunit sub semnul solidarității într-un moment de mari provocări pentru Europa, PPE l-a ales i pe Manfred Weber, liderul deputaților europeni, președinte al PPE”, a precizat Tomac pe pagina sa de socializare.

El a menționat că urmează să fie aleși și cei zece vicepreședinți, Secretarul General și trezorierul partidului, iar delegația PMP va susține candidatura europarlamentarului Siegfried Mureșan pentru funcția de vicepreședinte al PPE pentru că  România merită să fie parte a deciziei în conducerea Partidului Popular European.

„Europa are nevoie de acțiuni imediate și ferme care să protejeze cetățenii săi de noile provocări generate de războiul absurd declanșat de Putin. PPE are soluțiile și competența de a le implementa. Amintesc că atât Comisia Europeană, cât și Parlamentul European sunt conduse de către reprezentați ai PPE”, a precizat Tomac.

Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen este membru PPE, la fel și Roberta Metsola, Președinta Parlamentului European cu care delegația PMP s-a întâlnit marți.

Din delegația PMP la Congresul PPE de la Rotterdam fac parte Eugen Tomac, președintele PMP, Petru Movilă, președinte executiv, Ionut Simionca, secretar general, Mihail Neamțu, prim-vicepreședinte, Sebastian Moise, prim-vicepreședinte, Catalina Bozianu, secretar general adjunct, Razvan Sebe, secretar general adjunct și Stefan Florescu, vicepreședinte, a precizat Eugen Tomac.


Intră acum și în grupul de