Liderul PSD Suceava reclama lipsa de solidaritate a PDL fata de propriii ministri (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

„PDL nu poate fi solidar cu absolut nimeni”, a afirmat joi liderul PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, care consideră că atât miniştri cât şi lideri ai PDL au dovedit lipsă de solidaritate cu propriul ministru de Finanţe, Gheorghe Ialomiţianu, când i-au transmis să-şi rezolve problemele.

Nechifor a spus într-o conferinţă de presă că din câte ştie Guvernul este solidar, dar se pare că în PDL această stare nu există. „Ministrul de Finanţe, Ialomiţianu, a fost lăsat din braţe de toţi miniştrii şi de liderii PDL care i-au transmis să-şi rezolve problemele”, a spus Nechifor. El a subliniat că în timp ce cere solidaritate românilor, PDL nu este solidar cu proprii miniştri.

Prim-vicepreşedintele PDL, Adriean Videanu, a declarat, miercuri, referitor la protestele angajaţilor de la Ministerul Finanţelor, că aceasta este o problemă pentru care ministerul şi ANAF trebuie să găsească o soluţie.

Liderul PDL Vasile Blaga a declarat, miercuri seară, întrebat despre protestele de la Ministerul Finanţelor, că fiecare ministru trebuie să-şi rezolve problemele.


Intră acum și în grupul de