PSD Suceava i-a cerut ajutor lui Ponta pentru a scapa judetul de Gheorghe Flutur


Intră acum și în grupul de

Aproape 100 de delegaţi suceveni au participat sâmbătă la Congresul extraordinar al Partidului Social Democrat (PSD), desfăşurat la Sala Palatului din capitală.

Membrii delegaţiei sucevene au avut parte chiar de vizita preşedintelui naţional al PSD, Victor Ponta, căruia s-au grăbit să îi ceară să „îi scape pe suceveni de Gheorghe Flutur”, care este preşedintele Consiliului Judeţean Suceava şi vicepreşedinte al PDL.

Răspunsul liderului naţional al social-democraţilor a venit însă foarte sec: „Doar voi puteţi face asta!”.

Preşedintele PSD a urcat apoi la prezidiu, iar în cuvântul său l-a cadorisit pe şeful executivului judeţean sucevean cu titlul de „hoţ”, şi a spus despre Gheorghe Flutur „că trebuie să plătească”, la fel ca alţi lideri ai PD-L, pentru tot ce s-a întâmplat în ţară, făcând referire în mare parte, la măsurile de austeritate aplicate de actuala guvernare.

„Trebuie să ne batem ca în România să se reinstaureze legea, să se reinstaureze justiţia, care să îi pedepsească pe Boc, pe Videanu, pe Blaga, pe Berceanu, pe Udrea, pe Falcă, pe Flutur, pe Oprea, pe toţi ceilalţi. Hoţii nu merită iertare, trebuie să plătească pentru ce au făcut, şi oamenii trebuie să vadă că, oricât de puternic eşti, trebuie să plăteşti în faţa lor”, a mai declarat Victor Ponta.

Liderul PSD a ţinut să îi încurajeze pe membrii PDL care văd că lucrurile în partidul de guvernământ au luat o turnură greşită şi să plece.

„Dacă au demnitate, pot să plece de lângă Băsescu, aşa cum unii au făcut deja. Au rămas în PDL slugile şi hoţii şi aceştia trebuie să plătească atunci când Zeus al lor va cădea de pe soclu”, a încheiat Victor Ponta.


Intră acum și în grupul de