Minor arestat pentru ca a furat o masina


Intră acum și în grupul de

Un minor în vârstă de 17 ani a fost arestat pentru 19 zile după ce a furat o mașină. Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, miercuri, la ora 10.58, L. Laurian, de 40 ani din municipiul Fălticeni, a sesizat prin SNUAU 112 faptul că, în noaptea de 12/13.10.2010, persoane necunoscute i-au sustras autoturismul ce se afla parcat pe strada Vasile Ciurea din localitate. Acesta a precizat că autoturismul nu era asigurat prin închidere, iar o cheie de contact se afla între scaunele din faţă, în zona frânei de mână.

Vineri, în urma măsurilor întreprinse de poliţişti, a fost identificat suspectul de comiterea furtului ca fiind minorul S. I., de 17 ani, domiciliat în municipiul Fălticeni.

În baza probatoriului administrat, adolescentul a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava, pe bază de ordonanţă de reţinere pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Autoturismul a fost recuperat şi predat părţii vătămate.

Sâmbătă, S. I. a fost prezentat la Judecătoria Fălticeni, unde în urma probatorului i s-a emis mandatul de arestare preventivă pentru o perioadă de 19 zile. Minorul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de