A cazut cu caruta intr-o groapa de 3 metri, pe un drum in lucru


Intră acum și în grupul de

Un căruțaș neatent s-a trezit într-o groapă adâncă de 3 metri săpată pe un drum în lucru. Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Suceava pe DJ 209G, pe raza comunei Straja, se executau sâmbătă, lucrări de reconstrucţia unui pod, lucrări autorizate, iar societate ce le execută împreună cu reprezentanţii drumurilor judeţene au semnalizat corespunzător cu indicatoare rutiere precum şi prin instalarea unui semafor electric aflat în stare de funcţionare, deoarece traficul este deviat prin partea stângă a drumului pe direcţia Straja – Vicovu de Sus.

La ora 07:15, C. Aurel, de 77 ani, din localitate, în timp ce se deplasa cu un atelaj hipo, nu a fost atent la traseu, posibil să fi dormit, iar cabalina a continuat deplasarea pe lângă indicatoarele rutiere fără să urmeze ruta de ocolire, căzând în gaura săpată de circa 3 m adâncime.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a celui în cauză fiind transportat cu ambulanţa la spital unde a fost internat cu diagnosticul „contuzie toracică, suspect fracturi costale” ce necesită pentru vindecare 10-15 zile îngrijiri medicale.
Conducătorul atelajului nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, dar i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de