Flutur asigura ca motiunea de cenzura nu va trece (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

„Moţiunea de cenzură nu trece”, a declarat miercuri vicepreşedintele PDL, Gheorghe Flutur, asigurând că parlamentarii coaliţiei de guvernare ştiu ce au de făcut. „Mă bazez pe oamenii noştri care sunt responsabili şi ştiu ce au de făcut”, a spus viceliderul democrat-liberal.

Totodată, el a arătat că parlamentarii PDL din Suceava nu vor vota moţiunea şi că PSD se joacă atunci când spune că doi dintre parlamentarii democrat-liberali ar vota pentru căderea guvernului. „Dacă asta e lupta politică, atunci poate trebuie să le mai luăm un pachet de plastilină ca să se joace în continuare”, a spus liderul PDL.

Potrivit acestuia, actuala opoziţie, în special PSD, şi-a făcut un program de guvernare să vină la putere fără să ofere soluţii. „Nu au soluţii, dar vor să vină la putere”, a spus Flutur care a adăugat că actualul guvern a început unele lucruri care vor avea rezultate în perioada următoare.

El a recunoscut că „totul se măsoară în bunăstare”, dar că uneori este nevoie să fie adoptate măsuri nepopulare pentru ca lucrurile să meargă în direcţia dorită şi a subliniat că opoziţia şi o parte din mass-media prezintă totul apocaliptic.

Flutur, care este şi preşedinte al CJ Suceava, a remarcat că în acest judeţ lucrurile „s-au mişcat” şi că nu există localitate unde nu s-au făcut investiţii publice, dar a subliniat că se impune o creştere a investiţiilor private. „Ca om de dreapta susţin o fiscalizare încurajatoare pentru investitori, ca antreprenorul să fie stimulat”, a mai spus liderul PDL.


Intră acum și în grupul de