Bejinariu: „Motiunea de cenzura e strigatul de disperare al unui popor mort de foame si cocosat de impozite” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

„Moţiunea de cenzură este expresia voinţei populare. România majoritară îşi cere dreptul la viaţă”, a declarat joi deputatul PSD de Suceava, Eugen Bejinariu, care a apreciat că Guvernul Boc este primul guvern ce luptă împotriva populaţiei, care taie în loc să adauge, dă oameni afară din serviciu şi împinge medici şi profesori afară din ţară.

Potrivit lui Bejinariu, nimeni din această ţară nu mai are încredere în actualul guvern, nici sindicatele, nici patronatele, nici salariaţii şi nici pensionarii, şi nici măcar toţi membrii PDL. „România se culcă cu un protest spontan şi se trezeşte cu o altă grevă. Guvernul PDL este epuizat”, a spus deputatul social-democrat.

În opinia parlamentarului PSD, „după invazia lăcustelor portocalii”, România arată ca o haină de blană ciuruită de molii, cu gaură lângă gaură. „Guvernul actual ne-a transformat într-o mare gaură naţională. România funcţionează doar pe datorie. Doar în acest an, Guvernul a împrumutat 11 miliarde de euro şi nimeni nu spune unde sunt banii”, a spus Bejinariu, care crede că România riscă să rămână în afara economiei pentru că mecanismele economice nu funcţionează. „Moţiunea de cenzură e strigătul de disperare al unui popor mort de foame şi cocoşat de impozite. E cea mai neagră sărăcie din istoria modernă”, a subliniat Bejinariu.

El a mai evidenţiat că moţiunea de cenzură împotriva actualului guvern trebuie să fie aprobată întrucât ţara nu este atât de bogată încât să fie condusă de PDL. „România e o ţară bogată, dar nu atât de bogată încât să fie condusă de PDL. Termenul de garanţie al acestui guverna expirat”, a mai spus Bejinariu.


Intră acum și în grupul de