PSD Suceava deplânge moartea lui Mihai Grozavu: A fost un specialist desăvârșit în ce privește administrația publică locală, un om al consensului asumat și un bun coleg


Intră acum și în grupul de

Partidul Social Democrat a adus, luni, un ultim omagiu celui care a fost, la bine și la greu, domnul Mihai Grozavu.

„Ne-a întristat nespus vestea plecării înainte de vreme a domniei sale, un specialist desăvârșit în ce privește administrația publică locală, un om al consensului asumat și un bun coleg. 

Atât cât a fost printre noi, în toate funcțiile ocupate, fie la nivelul partidului (Vicepreședinte al Organizației Județene – Șef al Departamentului de Administrație Publică ori lider al consilierilor județeni) sau în cadrul administrației publice (Subprefect, Vicepreședinte al Consiliului Județean, Consilier județean) dl. Grozavu ne-a obișnuit mereu cu o abordare calmă și clară a problemelor, cu un discurs fără cusur, mereu bine structurat bazat pe forța argumentului și nu pe argumentul forței, tot ceea ce definește un profesionist desăvârșit.

Ne rugăm la bunul Dumnezeu pentru el, iar întristatei familii îi transmitem sincere condoleanțe!”, a transmis PSD Suceava.


Intră acum și în grupul de