Motiunea pe Legea Educatiei nu va fi retrasa pana la publicarea deciziei CCR (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Opoziţia nu-şi va retrage moţiunea de cenzură pe Legea Educaţiei până când nu este publicată în Monitorul Oficial decizia Curţii Constituţionale, a declarat joi, senatorul PSD de Suceava, Gavril Mîrza.

„În această situaţie euforică se poate zice că hai să retragem moţiunea şi rămâne în vigoare legea”, a explicat Mîrza, care consideră că decizia Curţii Constituţionale privind angajarea răspunderii Guvernului pe Legea educaţiei a stopat tendinţa zilnică a de abuz a Guvernului şi Preşedinţiei şi de a se ajunge la un stat totalitar.

Parlamentarul social-democrat mai declarat că PSD Suceava solicită demisia Guvernului în frunte cu premierul Emil Boc pe care l-a caracterizat ca „nepriceput, neştiutor de carte”, care are peste 20 de acte normative ce sunt declarate neconstituţionale. „Ce încredere pot avea românii şi chiar colaboratorii săi în el”, s-a întrebat Mîrza.

Senatorul sucevean a arătat că Emil Boc ar trebui suspendat din funcţia de preşedinte al PDL şi demis din funcţia de prim ministru. „El se pricepe la tăiat cu coasa, cu barda sau cu cuţitul. La construit nu se pricepe, doar la demolat. A reuşit să ne trimită cu 11 ani în urmă în ceea ce priveşte sărăcia”, a mai spus senatorul PSD.


Intră acum și în grupul de