A fugit de frontieristi si s-a izbit de un copac cu maşina plina cu tigari


Intră acum și în grupul de

Un şofer şi-a abandonat maşina plină cu ţigări de contrabandă după ce s-a izbit într-un copac, în încercarea de a scăpa de frontieriştii care îl urmăreau. Potrivit IJPF Suceava, miercuri seară, poliţiştii de frontieră suceveni au organizat pe comunicaţia Vicov- Frătăuţii Noi, pe raza localităţii Bilca, o acţiune pe linia combaterii contrabandei şi traficului cu ţigări, şi au depistat în trafic un autoturism marca „Volvo” înmatriculat în Marea Britanie, despre care existau informaţii că transportă o cantitate mare de ţigări.

Şoferul autoturismului a ignorat semnalul regulamentar de oprire efectuat de poliţiştii de frontieră, autoturismul în cauză mărind viteza şi intrând pe un drum lăturalnic.

Poliţiştii de frontieră au trecut la urmărirea autoturismului care, din cauza vitezei excesive a derapat şi a părăsit carosabilul intrând în coliziune cu un copac.

La sosirea echipajului la locul impactului, şoferul fugise, iar în interiorul autoturismului putând fi observate mai multe colete învelite în folie de culoare neagră ce conţineau ţigări de contrabandă.

Autoturismul a fost condus la sediul I.J.P.F. Suceava unde în urma controlului efectuat s-au descoperit în 12 colete aproximativ 6.000 pachete de ţigări marca „ More” de provenienţă ucraineană.

Ţigările, în valoare de peste 35.000 lei au fost reţinute în vederea confiscării, iar autoturismul marca „Volvo” a fost indisponibilizat la sediul I.J.P.F. Suceava.

În prezent poliţiştii de frontieră suceveni efectuează cercetări în vederea identificării şi depistării tuturor persoanelor implicate.


Intră acum și în grupul de