Sange democrat-liberal in scop umanitar


Intră acum și în grupul de

Membrii Organizaţiei de Tineret a PDL Suceava au donat sânge în mod gratuit pe parcursul zilei de joi, încercând astfel să ofere un model de urmat pentru locuitorii municipiului reşedinţă de judeţ.

Încă de dimineaţă, tinerii politicieni au luat cu asalt Centrul Judeţean de Transfuzie Suceava, unde 50 de persoane s-au lăsat înţepate benevol, după ce în presă au fost publicate mai multe articole privitoare la lipsa acută a donatorilor.

De altfel, acţiunea de joi nu este singulară, membrii OT PDL Suceava fiind la al patrulea gest de acest gen.

“Vom face în continuare acest gest, unul care poate fi considerat mărunt, dar care poate salva o viaţă. Pe această cale îi îndemnăm şi pe alţi tineri să doneze sânge deoarece acel sânge poate salva chiar viaţa lor”, a declarat preşedintele organizaţiei, Lucian Harşovschi.

Conştientizarea importanţei gestului făcut a venit şi pe fondul unui exemplu real în care unul dintre membrii organizaţiei, la câteva zile după o acţiune asemănătoare, a fost implicat într-un accident auto, “iar sângele unora dintre noi sau poate chiar al lui i-a salvat viaţa”, a mai adăugat Harşovschi.


Intră acum și în grupul de