Varujan Vosganian vede la orizont silueta Palatului Victoria (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Vicepreşedintele PNL Varujan Vosganian, prezent şi el la Delegaţia Permanentă de la Suceava a explicat că la alegerile parlamentare care vor veni, indiferent dacă acestea vor fi la termen sau anticipate, PNL trebuie să confirme că este principala fărţă politică a României.

„La alegerile parlamentare trebuie să confirmăm că suntem primii pe podium. Şirul victoriilor se va încheia însă abia în anul 2014 cu victoria la prezidenţiale”, a mai spus Vosganian. El a subliniat, la fel ca liderul naţional al partidului, că PNL este pregătit să preia guvernarea. „Cioran spunea că ţara merită iubită când îi este greu. PNL nu întoarce spatele României.

Noi suntem pregătiţi de guvernare şi nu e teamă”, a afirmat Vosganian care susţine că nu este problema liberalilor cu cine vor merge la guvernare, ci a celorlalte partide care vor să guverneze alături de PNL, ca principală forţă guvernamentală.

„Alţii trebuie să decidă dacă merg sau nu la guvernare cu noi şi nu cu cine mergem noi la guvernare”, a mai spus Varujan Vosganian care a adăugat că „PNL a purtat noroc ţării în toate momentele grele în care a fost trimis de populaţie să guverneze”.


Intră acum și în grupul de