Omul de afaceri Dumitru Mihalescul a fost reales președinte al Organizației județene a oamenilor de afaceri din PNL Suceava: Doar împreună facem bine pentru Bucovina!


Intră acum și în grupul de

Organizația județeană a oamenilor de afaceri PNL Suceava și-a ales, la Gura Humorului, în prezența președintelui PNL Suceava Gheorghe Flutur și a ministrului liberal al Antreprenoriatului și Turismului, Daniel Cadariu,  structurile de conducere.

În funcția de președinte al organizației județene a oamenilor de afaceri din PNL Suceava fost reales Dumitru Mihălescul, cu unanimitate de voturi.

Din Biroul de conducere mai fac parte prim vicepreședintele Eduart Viorel Flutur, secretarul Georgeta Iliuț, patru vicepreședinți și mai mulți membri.

Dumitru Mihalescul a arătat că organizația județeană pe care o conduce este una bine închegată din care fac parte oameni de afaceri din diverse domenii de activitate.

„Ne dorim să venim cu inițiative care să sprijine mediul de afaceri sucevean și nu numai și care să încurajeze munca. Ne bazăm pe sprijinul domnului președinte Gheorghe Flutur, dar și pe cel al domnului ministru Constantin-Daniel Cadariu în implementarea inițiativelor benefice pentru mediul economic. Mă simt deosebit de onorat să reprezint interesele oamenilor din mediul de afaceri și nu numai din zona Bucovinei și să ofer sprijin celor care încurajează munca! Vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o! Doar împreună facem bine pentru Bucovina!”, a declarat președintele reales.


Intră acum și în grupul de