Sportivii suceveni Mihai Rusu și Bogdan Floriștean vor fi prezenți în ring la cea mai spectaculoasă gală de kickboxing din România


Intră acum și în grupul de

Colosseum Tournament, una dintre  cele mai mari de kickboxing atât din România cât și din Europa,  vine cu un super eveniment organizat la Botoșani acolo de unde nu aveau cum să lipsească sportivii suceveni Mihai Rusu și Bogdan Floriștean.

Mihai Rusu are la activ șase victorii și două înfrângeri, iar anul trecut a fost contender la titlul mondial Colosseum.

„Sper să obțin o victorie frumoasă care să mă propulseze la un meci fie pentru centură, fie eliminatoriu la centură. Faptul că turneul Colosseum vine la Botoșani este un lucru mare, atât pentru noi cât și  pentru zona noastră de a găzdui unul dintre cele mai mari evenimente de sporturi de contact”, a declarat Mihai Rusu Mihai.

Bogdan Floriștean are șase victorii și o înfrângere în ringul profesionist, iar pe 21 octombrie, la Botoșani, promite un meci de zile mari, el fiind finalist în turneul pentru centura „New Heroes” din luna august,  performanță care face ca acum să dea piept cu un luptător foarte experimentat .

„Băieții sunt într- o formă foarte bună, iar în data de 21 octombrie vor demonstra de ce motto-ul sălii noastre este <<Veni, Vidi, Vici>>”, a declarat antrenorul Ovidiu Mironescu

Gala va fi difuzată în direct pe Digi Sport la nivel național, iar pe Fight box în peste 70 de țări.


Intră acum și în grupul de