Elevi de nota zece din comunele sucevene Satu Mare și Cornu Luncii s-au întâlnit cu președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu


Intră acum și în grupul de

Elevi de nota zece din două comune din județul Suceava au vizitat, marți, Palatul Parlamentului și s-au întâlnit cu președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu.

Acțiunea a fost inițiată de deputatul PSD de Suceava, George Șoldan, care împreună cu senatorul Ioan Stan și deputatul Eugen Bejinariu au fost alături de cei 50 de copii din comunele Satu Mare și Cornu Luncii cărora.

Deputatul George Șoldan le-a elevilor de zece din cele două comune o excursie la București, în Parlamentul României, dacă vor avea rezultate bune la învățătură!

„Astăzi, copiii au avut ocazia să vadă cum arată a doua clădire ca mărime din lume – Casa Poporului, să dea mâna cu președintele Camerei Deputaților și să viziteze cele mai frumoase săli din Parlament. Le-am spus copiilor să învețe la fel de bine și anul acesta, pentru că surprizele și lucrurile bune se vor ține lanț pentru ei”, a declarat inițiatorul, deputatul Șoldan.

El a mulțumit și profesorilor îndrumători care i-au însoțit pe elevi la București, dar și primarului comunei Satu Mare,  Toader Adrian Lavric.


Intră acum și în grupul de