Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan, ales vicepreședinte al Comisiei de politică externă din Camera Deputaților


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan a fost ales, miercuri, vicepreședinte al Comisiei de politică externă din Camera Deputaților.

Potrivit site-ului Camerei Deputaților, Șoldan este membru al Comisiei de politică externă a Camerei Deputaților din 10 octombrie, iar miercuri a fost ales în funcția de vicepreședinte.

Parlamentarul sucevean face parte din mai multe grupuri parlamentare de prietenie cu diverse țări, fiind vicepreședinte la grupul parlamentar de prietenie cu Republica Lituania și la grupul parlamentar de prietenie cu Republica Indonezia și membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Republica Democratică Congo, Ucraina și Ungaria.

Totodată, el este secretar al Comisiei pentru politică economică, reformă şi privatizare și membru al Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci.

Din iunie 2022 el a deveni membru și în Comisia permanentă a Camerei Deputaţilor şi Senatului privind Statutul deputaţilor şi al senatorilor, organizarea şi funcţionarea şedinţelor comune ale Camerei Deputaţilor şi Senatului.


Intră acum și în grupul de