Acasă Politica PSD vrea explicatii de la Flutur privind inscrierea SC Drumuri si Poduri...

PSD vrea explicatii de la Flutur privind inscrierea SC Drumuri si Poduri SA in buletinul insolventei de pe antitepari.ro (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Situaţia în care a ajuns SC Drumuri şi Poduri SA, societate a CJ Suceava, pune în joc chiar credibilitatea Consiliului Judeţean Suceava, a declarat, luni, preşedintele executiv al PSD Suceava, Ovidiu Donţu, după ce Drumuri şi Poduri SA Suceava a fost înscrisă pe site-ul antitepari.ro în buletinul insolvenţei, întrucât s-a înregistrat o notificare privind deschiderea procedurii generale de insolvenţă.

Liderul social-democrat a cerut clarificări din partea preşedintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, în legătură cu apariţia societăţii pe acest site. „Cerem explicaţii publice lui Gheorghe Flutur. Este pusă în joc credibilitatea CJ Suceava”, a spus Donţu, care consideră că şi acţionarul SC Drumuri şi Poduri SA are o vină pentru starea firmei.



Pe de altă parte, vicepreşedintele CJ Suceava, Daniel Cadariu, a declarat că trebuie să fie întrebat mai întâi proprietarul site-ului motivul pentru care Drumuri şi Poduri SA a fost înscrisă pe acest site. „Trebuie mai întâi să aflăm motivul pentru care a fost înscrisă SC Drumuri şi Poduri SA pe acest site ca să putem răspunde”, a spus Cadariu care crede că este mai mult un joc politic al PSD decât o chestiune administrativă.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version