Milici: „Bugetul pentru anul viitor este unul anti-european” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Vicepreşedintele PSD Suceava, Ovidiu Milici, a declarat, joi, că bugetul propus de actuala guvernare democrat – liberală pentru anul viitor este unul anti-european, care vine împotriva dezvoltării României şi care adânceşte ţara în criză.

“PSD consideră acesta este un buget care pur şi simplu va îngropa România şi spunem acest lucru bazându-ne şi pe concluziile Băncii Mondiale care afirmă că este unul făcut după ureche. În acest buget nu există nici o măsură anti-criză reală şi putem vedea cu uşurinţă că este creat pe ministere şi nu pe politici publice”, a spus Ovidiu Milici, într-o conferinţă de presă.

La rândul său, şi senatorul PSD de Suceava, Gavril Mîrza, a ţinut să afirme că noile hotărâri luate de actuala conducere centrală nu fac decât să demonstreze, încă o dată, că “Guvernul Boc continuă lupta cu propriul popor. Ultimul război dus de Micul Boc a fost cu bebeluşii şi probabil că au mai rămas doar bătăliile cu veteranii şi văduvele de război dintre categoriile populaţiei cu care nu a avut încă o luptă deschisă”.

Parlamentarul PSD a mai ţinut să afirme că „acest guvern inuman şi antiromânesc îşi înfăptuieşte programul diabolic de sărăcire a românilor şi de reducere a numărului acestora, cu sprijinul preşedintelui României, iar în viitorul apropiat, din limbajul românilor va dispărea expresia << Cei 7 ani de acasă >> şi va fi înlocuită cu << Cei 7 ani de creşă >>”.


Intră acum și în grupul de