Nici un amendament la Legea Salarizarii, dar o coagulare impotriva PDL (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Senatorul PSD de Suceava, Gavril Mîrza, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de joi, că parlamentarii PSD nu vor depune nici un amendament la Legea Salarizării, care urmează a fi dezbătută marţi în plenul celor două camere reunite.

“Noi ca formaţiune politică nu vom face nici un fel de amendament pentru că o vom ataca la Curtea Constituţională”, a declarat Gavril Mîrza, motivând hotărârea prin “minciunile aruncate de actuala conducere către populaţie cu privire la creşterea salarială cu 15%, lucru neadevărat. Salariile vor reveni la o creştere cu 25% dacă această lege nu va intra în vigoare cu data de 1 ianuarie 2011 pentru că vor fi obligati să respecte vechile prevederi stabilite de Curtea Constituţională”.

Pe de altă parte, parlamentarul social-democrat a mai afirmat că mai mult ca niciodată este nevoie de o coagulare a forţelor democratice pentru a lupta împotriva actualei puteri portocalii care a devenit una mai rea decât cea comunistă. “Nu sunt de acord nici cu ceea ce se întâmplă între Mircea Geoană şi Victor Ponta la ora actuală. Acest conflict trebuie să înceteze, ei au mult mai multe lucruri de făcut decât să-şi transmită mesaje publice. Trebuie să ne coagulăm toate forţele împotriva PDL. Luni le vom transmite şi lor acest lucru, când vom avea întâlniri la grupurile parlamentare”, a conchis Mîrza.


Intră acum și în grupul de