Consilierii locali PMP Suceava, către consilierul USR Lorena Buburuzan: Nu îndrăzniți a vorbi despre ilegalități și discuții de culise închipuite când voi sunteți cel mai bun exemplu de „așa nu” în administrație și în politică


Intră acum și în grupul de

Grupul consilierilor locali din PMP Suceava a răspuns, luni, consilierului local USR Lorena Buburuzan care arătase că doar „înțelepciunea” primarului Ion Lungu de a retrage proiectul de hotărâre privind aprobarea unui PUZ pentru construirea unui bloc pe strada Mărășești a făcut ca proiectul să nu fie aprobat întrucât majoritatea formată din consilierii PNL, PMP și Pro-România era pregătită să acorde votul pentru acest proiect.

În replică, grupul consilierilor locali PMP Suceava cere USR să-și vadă bârna din ochiul lor și nu paiul inexistent din ochiul altora.

Vă prezentăm integral poziția transmisă de grupul consilierilor locali PMP Suceava:

”„Regenerarea clasei politice”, după cum formula doamna Buburuzan Lorena într-o declarație recentă referitoare la candidatura dumneaei la șefia USR Suceava, ar putea începe cu renunțarea la duplicitate a actualilor politicieni, dintre care prima ar fi chiar doamna consilier în cauză care „se jură că n-o fură” dar se prezintă singură în fața sucevenilor cu „pofta în gură”. Cu alte cuvinte, doamna recunoaște public că, începând cu anul 2020 și în continuare, majoritatea în Consiliul Local Suceava este formată din alianța PNL – USR, conflictul nu a existat vreodată și, până la urmă, deciziile tot la ei sunt. Ceea ce însă nu recunosc aleșii locali ai USR Suceava, dar oricum oamenii de văd la distanță, este malițiozitatea cu care tratează ei sucevenii. Să nu uităm că, cu malițiozitate, de la începutul mandatului, viceprimarul USR a purtat sâmbetele antreprenorilor mai mari sau mai mici din Suceava, punându-le constant bețe în roate cu autorizațiile de funcționare. Cu rele intenții față de suceveni a încercat viceprimarul USR, Teodora Munteanu, să-și angajeze consilierul personal în funcția de arhitect șef al municipiului. Și tot cu răutate și cu mari probleme de legalitate, după ce a fost inițiatorul unei Hotărâri de Consiliu Local pentru finanțarea unui concert, „a izbutit” să câștige la tombolă acelui concert, finanțat de Primăria Suceava, marele premiu – celebra motocicletă!

Așadar, nu îndrăzniți a vorbi despre ilegalități și discuții de culise ÎNCHIPUITE când voi sunteți cel mai bun exemplu de „AȘA NU” în administrație și în politică. De unde vorbiți dumneavoastră de înțelegeri după uși închise și ilegalități, prezicând votul grupului PMP, în condițiile în care în ședința precedentă votul nostru nu a fost unul favorabil? Faceți parte din tagma „prezicătorilor”?

Probabil că veniți în fața oamenilor cu acuzații nefondate și răutăcioase pentru a da bine în fața noii conduceri a USR, doamna președinte Geanina Ursu, care se știe că este supărată pe echipa formată din consilierele Lorena Buburuzan și Teodora Munteanu pentru modul de abordare de până acum din Consiliul Local Suceava și care, de altfel, după acea tombolă cu cântec, a demarat și procedura de demitere din partid a doamnei Munteanu și a fost oprită  din a-și duce demersul la bun sfârșit de către președintele din acea perioadă, senatorul Mândruță.

V-a cerut doamna Ursu să faceți asemenea atacuri sau v-ați gândit să dați bine în fața ei pentru ca dumneaei să nu inițieze din nou același demers de demitere și să fiți date afară din Consiliul Local prin retragerea sprijinului din partea propriului partid?

Vedeți-vă activitatea administrativă și politică, vedeți-vă de proiecte și de necesitățile oamenilor din municipiul Suceava și nu de atacuri nefondate la adresa consilierilor PMP! Vedeți-vă, doamnelor, bârna din ochiul dumneavoastră și nu paiul inexistent din ochiul altora! ”


Intră acum și în grupul de